Accidente rutiere grave

accidente rutiere grave

La data de 26 iulie, în afara localităţii Sînpaul, un tânăr în vârstă de 28 de ani din municipiul Reghin, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule ce se deplasa din sensul opus de mers şi care era condus de către un bărbat în vârstă de 44 de ani. În urma accidentului, tânărul de 28 de ani a decedat.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

La data de 28 iulie, la intersecţia străzilor Petőfi Sándor cu Târgului din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr în vârstă de de 21 de ani, din comuna Livezeni, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Păsăreni. În urma impactului, motociclul a fost proiectat într-un autoturism condus de o femeie în vârstă de de 36 de ani din localitatea Coasta Mare, judeţul Mureş.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului motociclului.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

La data de 28 iulie, în afara localităţii Mătrici, un bărbat în vârstă de de 46 de ani din Târgu Mureş, în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani din Târgu Mureş.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Sursă: Compartimentul Informare și Relații Publice al IPJ Mureș

Post-ul Accidente rutiere grave apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Accidente rutiere grave

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.