Social

Activitatea de transport alternativ de persoane prin platformele de ride-sharing, reglementată ieri prin ordonanță de urgență

Guvernul a reglementat, ieri, tot prin ordonanţă de urgenţă, activitatea de transport alternativ de persoane prin intermediul platformelor de ride-sharing.
Documentul stabileşte, de asemenea, modalitatea de fiscalizare a veniturilor obţinute în urma acestor activităţi, de toate părţile implicate, dar şi obligaţiile conducătorilor auto.
Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc:

În două luni de zile, şi cu procedura de transparenţă, s-au făcut subcomisii, s-a luat articol cu articol, s-a discutat cu partenerii sociali fiecare articol în parte, după care s-a cerut şi o dezbatere publică tocmai pentru a nu exista niciun fel de dubiu că acest proiect ar produce prejudicii de o parte sau de alta. Acum, concurenţa este liberă. Românii vor alege exact cu cine vor să meargă.

Referitor la nemulţumirile taximetriştilor care arătau, recent, că ei practică un tarif fix, iar UBER şi CLEVER nu, ministrul de resort a subliniat că autorităţile nu au impus niciun fel de restricţie pe preţuri, iar piaţa va selecta.

The post Activitatea de transport alternativ de persoane prin platformele de ride-sharing, reglementată ieri prin ordonanță de urgență appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Activitatea de transport alternativ de persoane prin platformele de ride-sharing, reglementată ieri prin ordonanță de urgență

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button