Social

ACUM: Accident rutier grav cu un adult și un minor încarcerați. Circulație blocată pe ambele sensuri!

Astăzi, 1 august, în jurul orei 13.00 a avut loc un accident rutier între un autocamion și un autoturism pe raza localității Saschiz, intersecția E60 spre Mureni.

La locul accidentului a intervenit Detașamentul Sighișoara cu o autospecială cu spumă și apă, o descarcerare și un SMURD unde au descoperit un adult (o femeie) și un minor încarcerați.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „HOREA” al judeţului Mureş, minorul a fost extras de către echipajul SMURD și acum se efectuează manevre de resuscitare. Femeia încă este încarcerată.

Revenire, ora 13.30: Ambele persoane au fost descarcerate și sunt inconștiente. Circulația este blocată pe ambele sensuri.

Revenire, ora 14.55: Circulația s-a reluat pe ambele sensuri la ora 14.50.

Post-ul ACUM: Accident rutier grav cu un adult și un minor încarcerați. Circulație blocată pe ambele sensuri! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ACUM: Accident rutier grav cu un adult și un minor încarcerați. Circulație blocată pe ambele sensuri!

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button