Social

Alimentele care sunt cel mai bun înlocuitor al cărnii în perioada postului

În perioada 27 februarie – 15 aprilie, creştinii ortodocşi sunt în Marele Post, în timpul căruia este exclus consumul de carne şi produse din carne. Carnea este principala sursă de proteine. Dar, în acelaşi timp, este important să includeţi şi alte surse de proteine în alimentaţie în timpul postului. Nutriţionistul Daria Rusakova subliniază că proteinele […] Articolul Alimentele care sunt cel mai bun înlocuitor al cărnii în perioada postului apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Alimentele care sunt cel mai bun înlocuitor al cărnii în perioada postului

Credit autor: Rotar Mirela.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button