Alin, tânarul acuzat de jandarmi că a organizat protestul #AntiDănci, îi scrie premierului!

alin tanarul acuzat de jandarmi ca a organizat protestul antidanci ii scrie premierului

Alin Popoviciu, un tânăr în vârstă de 17 ani, care a fost amenințat că va fi amendat de șeful Jandarmeriei Mureș (detalii aici), pentru că a organizat protestul de la Spitalul Județean față de sosirea Vioricăi Dăncilă, i-a transmis un mesaj premierului.

Adolescentul a scris un mesaj pe pagina sa de facebook adresat premierului Viorica Dăncilă, care s-a declarat astăzi consternată de primirea de care a avut parte la Spitalul Județean din Târgu-Mureș, acolo unde protestatarii au venit cu coroane funerare și lumânări și au scandat împotriva actualei guvernări.

Alin Popoviciu îi transmite Vioricăi Dăncilă că a fost „primită exact așa cum merita”: „După ce ne-a vizitat la Tîrgu-Mureș unde a fost primită exact așa cum merită, Dăncilă ne-a catalogat drept fiind persoane fără perspective și fără idei, dornice de dezbinare”, scrie el în deschiderea mesajului.

„Stimată doamnă, vă anunț că știu ce vreau de la viață și am câteva obiective foarte bine fixate în gând! Credeți-mă că la cei 17 ani ai mei, mă uit în urmă cu gândul împăcat că am tras un semnal de alarmă foarte clar la Tîrgu-Mureș alături de restul mureșenilor care vă așteptau.

Exact cum mă vedeți în fotografia de mai jos, exact așa am și acum zâmbetul pe buze că la vârsta de 17 ani am reușit lucruri pe care alții nu le-au reușit într-o viață!

Dragi prieteni, vă invit să promovați cât mai departe acest mesaj pe care îl transmit în public doamnei Dăncilă, drept replică pentru faptul că ne-a catalogat într-un mod dezolant după ce am umilit-o la Tîrgu-Mureș!

Vă mulțumesc din toată inima pentru susținere și promovare, dragi prieteni de bună credință! Fără voi, toată munca mea ar fi zadarnică!”, a scris adolescentul pe rețeaua de socializare.

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Alin, tânarul acuzat de jandarmi că a organizat protestul #AntiDănci, îi scrie premierului!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.