APEL! Mihai a stat 3 luni in coma in urma unui groaznic accident! Are mare nevoie de ajutor

apel mihai a stat 3 luni in coma in urma unui groaznic accident are mare nevoie de ajutor

Recuperarea îl costa 100 euro/zi! Dacă nu poti dona si o distribuire poate ajuta enorm…

Despre Mihai am aflat acum câteva săptămâni, atunci când a avut loc un accident în urma căruia și-au pierdut viața 2 persoane, iar el, în urma a ceea ce trăiește de aproape 1 an de zile, și-a postat povestea pe un grup, pentru a atrage atenția șoferilor asupra vitezei.

Anul trecut, in Tirgu Mures, în data de 30 iunie, era în mașină cu niște prieteni, si din cauza carosabilului umed și neadaptării vitezei la condițiile de drum și meteo, șoferul a pierdut controlul mașinii.

Accidentul s-a soldat cu 1 victimă decedată, iar Mihai a fost resuscitat 20 de minute și a ajuns în comă la spital. Si-a revenit după 3 luni. Ulterior, am aflat că se donaseră bani pentru el cat timp a fost in coma. Dintr-un motiv sau altul, informația nu a ajuns la mine în acel moment.

Fiind șocată de caz, am vorbit cu Mihai și i-am cerut mai multe detalii. Așa am aflat că face recuperare și probabil mai are câțiva ani de muncă zilnică pentru a ajunge să poată umbla din nou fără ajutor, iar cheltuielile zilnice cu recuperarea se ridică la aproximativ 400 de lei, fără a mai calcula necesitățile zilnice pe care le avem fiecare.

Mama lui a renunțat la muncă, fiind asistentul lui social acum, iar veniturile lor lunare sunt de 1900 de lei. Am calculat și recalculat de 100 de ori, dar ceva nu iese… Cum să te descurci cu 1900 de lei pe lună în condițiile astea?

Fac apel la oricine poate da o mână de ajutor – orice donație înseamnă ușurarea calvarului pe care îl îndură acum acești oameni.

Cont Iban: RO32RNCB0188143235860006, pe numele: Burian Mihai-Gabriel

Sursa: Stefana Roman / facebook


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: APEL! Mihai a stat 3 luni in coma in urma unui groaznic accident! Are mare nevoie de ajutor

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.