Social

ATENTIE! Peste 500 de mureseni au strans 2.000 mii de saci de gunoaie lasate in urma de multi nesimtiti!

Felicitări oameni buni, felicitări Radio Tirgu Mures! …

Update: ??Echipa Salvamont Mureș a participat la evenimentul Împreună curățăm Malul Mureșului organizat de Radio Tg-Mureș unde în căteva ore am reușit să strângem mai multe tone de gunoi lăsat pe marginea râului. Felicitări organizatorilor și persoanelor care au fost prezente la eveniment!

?? Vasárnap a csapat több tagja is résztvett a Marosvásárhelyi Rádió által szervezett Marosparti takarításon ahol több zázan gyültünk össze és egy pár óra alatt több tonna szemetet sikerült összeszedni. Gratulálunk a szervezőknek és azoknak akik kijöttek segíteni!


Malurile Mureșului din zona 7 Plopi au fost duminică ecologizate, din nou, pentru a 3-a oară, de sute de voluntari, instituții și firme mureșene, la inițiativa Radio Tg.Mureș, în cadrul acțiunii ”Împreună curățăm”.

Voluntarilor li s-au alăturat instituții, precum Teatrul Național din Tg.Mureș, Ansamblul Mureșul, Salvamont Mureș, Asociația Vânătorilor și Pescarilor sau Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș.

A fost prezentă cu mulți voluntari și Asociația Mureș Runners. Acțiunea a fost sprijinită de autoritățile mureșene.

Anul acesta ISU Mureş a pus la dispoziție o barcă și oameni care să ajute la transportarea sacilor cu deșeuri de pe un mal al Mureșului pe celălalt, iar deșeurile au fost colectate în saci de polietilenă și preluate de societatea Salubriserv.

Au fost strânși peste 2000 de saci de deșeuri la ediţia acestui an a campaniei Radio Tg.Mureș ”Împreună curățăm”.

Sursa: RTM / Foto: captura video


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Peste 500 de mureseni au strans 2.000 mii de saci de gunoaie lasate in urma de multi nesimtiti!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button