Social

Autobuzele unui transportator din judeţul Brașov pot pune în pericol sănătatea şi viaţa oamenilor, susţine Susanu

Autobuzele uneia dintre firmele de transport călători, care deserveşte cea mai mare parte a traseelor din judeţul Braşov, prezintă deficienţe extrem de grave care pot pune în pericol sănătatea şi viaţa consumatorilor, a declarat azi, în urma unui control efectuat de comisarii braşoveni de la Protecţia Consumatorului, şeful Corpului de Control al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Sorin Susanu.

Potrivit lui Sorin Susanu, autobuzele firmei respective sunt într-o stare avansată de degradare, transportă mai mulţi călători decât numărul de scaune amenajate şi opresc în locuri neautorizate și neamenajate corespunzător pentru coborârea persoanelor, trusele medicale sunt expirate şi lipsesc stingătoarele. Nici starea tehnică a acestor vehicule nu este mai bună, a susţinut sursa citată.

Mai mult, şoferul unui autobuz care circulă pe ruta Râşnov-Braşov, şi în care au fost descoperite circa 20 de persoane în plus faţă de numărul de locuri existente pe scaune, majoritatea elevi navetişti, a recunoscut că este o practică obişnuită ca zilnic să transporte mai multe persoane.

El a precizat că reprezentanţii firmei de transport au fost invitaţi, mâine, la sediul CRPC Braşov, pentru a da explicaţii, urmând ca eventualele măsuri să se ia ulterior.

Conform şefului CRPC Braşov, controlul s-a desfăşurat atât pe traseele autobuzelor, cât şi în autogări şi ar fi existat anterior şi sesizări privind această companie.

The post Autobuzele unui transportator din judeţul Brașov pot pune în pericol sănătatea şi viaţa oamenilor, susţine Susanu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Autobuzele unui transportator din judeţul Brașov pot pune în pericol sănătatea şi viaţa oamenilor, susţine Susanu

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button