Social

Autoritățile harghitene cer ministrului mediului să-și asume responsabilitatea pentru nenumăratele atacuri ale urșilor

În cursul acestei zile, ursul a atacat un copil din localitatea Jigodin, susține președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, este același urs care a ucis mai multe animale în localitatea Păuleni Ciuc și pentru extragerea căruia s-a făcut o solicitare de extragere încă de acum o săptămână.

Deși documentația necesară în vederea extragerii ursului periculos a fost depusă, organele abilitate nu s-au ocupat de această problemă, precizează Borboly Csaba.

Animalul terorizează de săptămâni bune locuitorii, a provocat numeroase daune și pune permanent în pericol locuitorii din județ, menționează președintele CJ Harghita, care solicită ministerului să-și asume responsabilitatea în acest caz.

Două alerte au fost emise astăzi în Harghita, una la Băile Tușnad, iar cea de-a doua la Miercurea Ciuc.

Alina Andrei

The post Autoritățile harghitene cer ministrului mediului să-și asume responsabilitatea pentru nenumăratele atacuri ale urșilor appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Autoritățile harghitene cer ministrului mediului să-și asume responsabilitatea pentru nenumăratele atacuri ale urșilor

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button