Social

Autoritățile sanitare avertizează în privinţa siguranţei cărnii de porc

Gospodarii care taie porci de sărbători sunt îndemnați să verifice carnea înainte de consum. Riscul de îmbolnăvire cu trichineloză este mare, avertizează autoritățile sanitare. Având în vedere că în perioada sărbătorilor pascale se consumă preponderent carne de porc, se recomandă populației să o consume doar după ce aceasta a fost verificată în laboratoarele de specialitate […] Articolul Autoritățile sanitare avertizează în privinţa siguranţei cărnii de porc apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Autoritățile sanitare avertizează în privinţa siguranţei cărnii de porc

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button