Social

Azi începe Dracula Horse Festival! Care este programul și ce activități îi așteaptă pe participanți în cele trei zile de festival

Dăm azi, 27 septembrie, startul Dracula Horse Festival. Pregătește-te să vezi Domeniul așa cum nu l-ai mai văzut niciodată, în straie demne de sărbătoarea necuvântătoarelor noastre iubite și ne pregătim pentru trei zile de feerie și bucurie. Porțile festivalului se deschid vineri, începând cu ora 16.00 pentru cei care și-au cumpărat abonamente. Concertele de la Barbeque și Spectacolul celor 6 cai friesani o sa fie principale atracții ale zilei de 27 septembrie.
Peste zece spectacole de călărie care implică 20 de cai de rasă vor avea loc în cele 3 zile ale Dracula Horse Festival.

Detalii despre locație:
Festivalul va avea loc la Domeniul Dracula Daneș situat la numai 7 kilometri de Sighișoara. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea cailor și peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene și să ne bucurăm de momentul prezent.

Spectacolele de anul acesta de la Dracula Horse Festival
Principalele evenimente din cadrul festivalului sunt: concertul trupei Voltaj de sâmbătă seara, spectacolele de călărie cu actorul Denis Ștefan, Symphonic Horse Show, parada trăsurilor și turnirul medieval, dar și o serie de ateliere. Participanții vor putea urmări spectacolele ecvestre pe două arene principale, una din ele fiind amenajată indoor și cealaltă outdoor, dar și în diferite alte zone de la domeniu amenajate special pentru festival. Întreaga zona de festival este împărțită în diferite zone tematice, de la zona Western până la zona medievală sau mexicană.

Informații Utile:
La cererea clienților au fost puse în vânzare și bilete pentru ziua de vineri la prețul de 38 de lei. Biletele pe zile, abonamentele și biletele pentru concertul Voltaj se pot achiziționa pe tot parcursul weekend-ului de la intrarea în Festival.

Concertul Trupei Voltaj este programat sâmbătă la ora 21.00, iar biletul de sâmbătă conferă accesul la concert și la toate activitățile din ziua de 28 Septembrie. Doritorii pot alege să vină doar la concert, accesul în perimetru festivalului făcându-se începând cu ora 18.00.

Călăreții au ajuns la Domeniu, iar vineri aveți ocazia sa îi vedeți antrenandu-se pentru spectacolele din weekend.

Restaurantul Domeniului Dracula Danes va fi deschis, ca de obicei, pentru toți clienții care vor să îi treacă pragul, nu doar pentru festivalieri.

(Comunicat de presă)

Post-ul Azi începe Dracula Horse Festival! Care este programul și ce activități îi așteaptă pe participanți în cele trei zile de festival apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Azi începe Dracula Horse Festival! Care este programul și ce activități îi așteaptă pe participanți în cele trei zile de festival

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button