Social

Bărbaţi depistaţi în trafic, sub influenţa alcoolului

#La data de 19 mai, în jurul orei 3.50, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe raza localităţii, în cartierul Venchi,  un autoturism, condus de un bărbat, de 23 de ani, din localitatea Târgu-Mureş, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,92  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

#La data de 18 mai, în jurul orei 15.05, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, au oprit în trafic, pe DN 15 E578, în localitatea Vălenii de Mureş,  un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Corunca, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,77  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

Post-ul Bărbaţi depistaţi în trafic, sub influenţa alcoolului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bărbaţi depistaţi în trafic, sub influenţa alcoolului

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button