Social

Bărbatul care l-a ucis duminică pe poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost arestat preventiv

La audierile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, Ionel Marcel Lepa a declarat că nu a vrut să-l omoare pe poliţist, că a ţintit la picioare, însă arma s-a descărcat în pieptul şi în gâtul acestuia. El a afirmat că regretă ceea ce a făcut. Totodată, acesta a spus că prietenul în casa căruia s-a adăpostit şi unde a fost capturat, nu îi era complice.

Amintim că Ionel Marcel Lepa, dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie, a fost capturat marţi, după 48 de ore de căutări. El fost externat, ieri, din spital, după ce a fost operat, fiind rănit în schimbul de focuri cu poliţiştii. El riscă pedeapsa cu închisoarea pe viaţă pentru mai multe infracţiuni, cea mai gravă fiind cea de ultraj cu omor calificat.

În acelaşi timp, la nivelul IPJ Timiş se desfăşoară o anchetă cu privire la modul în care a fost organizată misiunea în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Cristian Amariei.

The post Bărbatul care l-a ucis duminică pe poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost arestat preventiv appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bărbatul care l-a ucis duminică pe poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost arestat preventiv

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button