Social

Campanie de sterilizări GRATUITE la Reghin

Sterlizarea este unica opțiune viabilă care ajută pe termen lung la reducerea numărului de câini și pisici fără stăpân. În cest sens, Oana Alexandra Pașcu și Ramona Dan din municipiul Reghin continuă seria de acțiuni  din cadrul proiectului “Bunăstare pentru oameni și animale”, proiect finanțat prin „Abonament pentru Comunitate”, sesiunea de toamnă 2018. De această data este vorba de o campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici fără stăpân, sau cazuri sociale, care va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, la Farmacia Veterinară de pe strada Pandurilor, nr. 19.

” Încercând să vină în sprijinul comunității și a animalelor fără stăpân, asociațiile pentru protecția animalelor, personalul de la adăposturi sau alți voluntari au ajuns de-a lungul timpului la concluzia, că, sterilizarea este unica opțiune viabilă și umană pentru a evita suprapopularea și pentru a scădea rata abandonului. De asemenea, un animal sterilizat este ferit de multe boli pe care ar putea să le dezvolte de-a lungul vieții, mai ales dacă este de-al străzii si lipsit de îngrijire. În acest sens,  am inițiat acest proiect intitulat “Bunăstare pentru oameni și animale” care va consemna sâmbătă, 28 septembrie o nouă activitate. Dacă aveți posibilitatea să prindeți un animal al străzii și să îl aduceți la sterilizat, după care să găsiți o soluție să îl adăpostiți până la refacerea post-operatorie; salvați sau îngrijiți animale ale străzii dar nu aveți posibilitatea financiară pentru sterilizare; cunoașteți pe cineva în situațiile de mai sus menționate puteți suna la nr 0749.058.582 ( între orele 16-20) pentru a obține programare la campanie”, ne-a declarat Oana Alexandra Pașcu.

 

Post-ul Campanie de sterilizări GRATUITE la Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Campanie de sterilizări GRATUITE la Reghin

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button