Social

Campanie gratuită de sterilizare pentru câini și pisici

Această campanie este susținută de Asociația Robin Hood și este destinată exclusiv câinilor si pisicilor din comuna Corunca. Este vorba despre animalele care au stăpâni ce nu-și permit financiar această operație sau cele fără stăpân.

Campania va avea loc sâmbătă, la Căminul Cultural din comună, iar înscrierile se fac până vineri la numărul de telefon afisat la sediul Primăriei.

Autoritățile locale, voluntarii, și oamenii din comună pot sprijini eforturile asociației, a declarat pentru Radio Tg.Mureș reprezentanta Asociației Robin Hood Romania, Sotiria Morariu:

Ne poate sprijini foarte multă lume, de la primar care ne oferă un spațiu unde să ne desfășurăm campania, care ne-ar putea oferi un spațiu unde să putem amenaja niște țarcuri astfel încât cățeii sau pisicile străzii care nu au stăpân să fie ținuți sub supraveghere post operator, cât și Poliția Locală să mergem la oamenii mai reticenți și să ne ajute să-i convingem să-și dea animăluțul la sterilizat, aceasta fiind chiar sub incidența unei legi, și voluntari care se pot înscrie pe pagina de facebook a asociației Robin Hood Romania.


Potrivit legislației române, toți câinii metiși, adică cei care nu au pedigree, trebuie sterilizați pentru a se evita înmulțirea lor necontrolată. Sancțiunile în caz de neconformare se ridică până la 10.000 de lei.

Bianca Tomuț

campanie sterilizare

The post Campanie gratuită de sterilizare pentru câini și pisici appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Campanie gratuită de sterilizare pentru câini și pisici

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button