Cazuri de copii dispăruți, în Harghita

cazuri-de-copii-disparuti,-in-harghita

Zece copii dispăruţi au fost găsiţi în acest an de poliţiştii harghiteni şi au fost reîncredinţaţi familiilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că nouă dintre copiii găsiţi au dispărut în acest an, iar unul era dispărut de anul trecut.

Unii dintre ei au plecat voluntar de acasă, existând şi situaţii în care copii fug de la domiciliu întrucât le e teamă să nu fie pedepsiţi, pentru că au luat o notă proastă.

Există și două dosare de copii dispăruți rămase nerezolvate. Ele vizează dispariţia unui copil de aproximativ doi ani, din zona Gheorgheni, în anul 2008, despre care oamenii legii au bănuiala că a căzut într-un pârâu şi dispariţia Andreei Simona Simon, din Miercurea Ciuc, care este de negăsit din anul 2005.

Poliţiştii harghiteni spun că este cel mai complicat, complex şi amplu dosar de dispariţie de la domiciliu pe care l-au instrumentat.

Andreea Simona a dispărut pe 15 decembrie 2005, când mama sa a trimis-o la un magazin din cartier să cumpere apă minerală şi nu s-a mai întors. Camerele de supraveghere din magazin au surprins momentul în care fetiţa a făcut cumpărături, dar de atunci este de negăsit.

The post Cazuri de copii dispăruți, în Harghita appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cazuri de copii dispăruți, în Harghita

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.