Social

Cel mai frumos Mastiff Tibetan din lume trăieşte la Târgu Mureş

Cel mai frumos Mastiff Tibetan din lume, Boss Phantom, care s-a născut şi trăieşte la Târgu Mureş, a fost sâmbătă şi duminică atracţia celei mai mari expoziţii canine din Europa de Est – ‘Dracula Dog Show’ ce are loc în cetatea Medievală din Tg.Mureș.

Boss Phantom, în vârstă de doi ani şi jumătate, este dublu campion mondial şi până acum a obținut până acum doar locul I la cele 72 de expoziții la care a participat, la fel ca şi mama lui, Cora, susține proprietarul câinilor,Tudor Sălăgean.

Masifful Tibetan, o rasă de câini de peste 3.000 de ani, este strămoşul tuturor câinilor ciobăneşti şi de pază. Este un câine din Tibet, unde clima este foarte aspră, iar câinii care au un torace special faţă de alţi câini, care rezistă la aerul rarefiat de la altitudini de 4.000 – 5.000 de metri.

”E un câine spectaculos, un câine neînfricat, unul care se dedică familiei, iubeşte familia necondiţionat. De aceea a şi supravieţuit în Tibet pentru că avea grijă de familii, de sate, erau purtaţi şi în războaie’, a mai declarat Tudor Sălăgean.

Boss Phantom şi părinţii săi – Cora şi Thor – au devenit membri ai familiei şi de aceea Tudor Sălăgean nu s-a despărţit de niciunul dintre ei, nici măcar atunci când i s-au oferit câteva sute de mii de euro pe campionul mondial.

The post Cel mai frumos Mastiff Tibetan din lume trăieşte la Târgu Mureş appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cel mai frumos Mastiff Tibetan din lume trăieşte la Târgu Mureş

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button