Social

Colaborare între județul Mureș și landul Renania de Nord-Westfalia

Zilele acestea se află în România o delegație condusă de Karl-Josef Laumann, ministrul muncii, sănătății și protecției sociale din landul Renania de Nord-Westfalia.
Mâine vor ajunge și în județul Mureș. Delegația se va întâlni cu președintele CJ Mureș, cu directorul Protecției Copilului, cu parlamentari și cu reprezentanți ai unor companii, a explicat reprezentantul Caritas Alba Iulia, Molnár József:

Karl-Josef Laumann dorește informații despre organizația Caritas, despre situația socială și ocupațională din județul Mureș. Vor fi vizitate câteva programe sociale derulate la Sîngeorgiu de Mureș, în cadrul organizației Caritas și a Consiliului Local. Domnul ministru acum dorește doar să se informeze, apoi vom vedea, după discuții, ce parteneriate putem să încheiem cu landul respectiv.

După întâlnirile din Sg de Mureș, ministrul Karl-Josef Laumann se va întâlni cu un grup de oameni de afaceri mureșeni din industria alimentară, transporturi și servicii.

Valeriu Russu

The post Colaborare între județul Mureș și landul Renania de Nord-Westfalia appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Colaborare între județul Mureș și landul Renania de Nord-Westfalia

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button