Social

Concursul „Antreprenor în Livezeni” ajuns la final

Concursul „Antreprenor în Livezeni” reprezintă un proiect cofinanţat de Uniunea Europeană, prin Fondul Social European, Programul Operaţional Capital Uman, Axa prioritară 4 „Incluziunea socială și combaterea sărăciei”, Obiectivul specific 4.1 „Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome, prin implementarea de măsuri integrate”.

Evenimentul de premiere va avea loc în 25 iulie de la ora 17.00 la Centrul Comunitar Integrat din comuna Livezeni. La acest eveniment vor participa Bányai István, primar al comunei Livezeni, managerul proiectului „Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni”, Ciprian Sabău, cât și parteneri ai proiectului, Cristina Cummings Toma,  coordonator al Asociației pentru Inovare Socială, Ungur Ibolya, Director general al Fundației Creștine Rhema, Crișan Alin, administrator al Unic Sports S.r.l precum și antreprenori locali de succes, Lörincz Attila, reprezentant al Centrului de sticlă, Nițu Marcel, reprezentant Romaris și Ács Sándor, reprezentant Impact Mode.

În urmă concursului au rezultat 40 de câștigători ale căror afaceri vor fi finanțate și implementate în perioada următoare. Atât antreprenorii, cât și angajații acestora vor beneficia de suport constant în primul an de actvitate, servicii de consiliere, mentorat, sprijin pentru înființarea afacerii, monitorizarea afacerilor nou create, derularea de sesiuni motivaționale și informative, asistență pentru perfecționarea ideii de afacere și a planului de afacere.

„Împreună cu partenerii noștri, ne-am propus ca până la mijlocul anului 2020, să reușim să îmbunătățim situația familiilor care trăiesc acum sub limita sărăciei, să avem servicii sociale și medico-sociale care să funcționeze și, nu în ultimul rând, să dezvoltăm economia locală prin întreprinderile noi înființate și prin calificarea forței de muncă”, a transmis Banyai Istvan.

Afis 1 Iunie

Post-ul Concursul „Antreprenor în Livezeni” ajuns la final apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Concursul „Antreprenor în Livezeni” ajuns la final

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button