Social

Conductă de apă avariată în cartierul Dâmbu

În cursul nopţii de 1 spre 2 octombrie, în zona Bulevardului 1848 din Târgu-Mureş s-a produs o avarie majoră pe o conductă cu diametrul de 200 de milimetri, au anunțat miercuri, 2 octombrie, reprezentanții SC Compania Aquaserv SA, pe pagina de Facebook a companiei.
”Echipele Aquaserv au intervenit în cursul nopţii pentru localizarea avariei şi, cu ajutorul Poliţiei şi Poliţiei Locale care au ajutat la identificarea proprietarilor autoturismelor parcate pe căminele de branşament, au reuşit izolarea tronsonului de conductă avariat în jurul orei 4.00. În cursul zilei de azi, 2 octombrie 2019, avaria va fi remediată. Pentru acest lucru se sistează furnizarea apei potabile în data de 2 octombrie 2019, între orele 8.00 – 15.00 (estimare), în următoarele zone: Târgu-Mureș – Bulevardul 1848 nr. 28-42. Ne cerem scuze pentru disconfortul produs!”, au transmis reprezentanții SC Compania Aquaserv SA.

(Redacția/ Foto: Robert Bereczki)

Post-ul Conductă de apă avariată în cartierul Dâmbu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Conductă de apă avariată în cartierul Dâmbu

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button