Social

COSTINEȘTI: Doi bărbați salvați de la înec de pompierii mureșeni în timp ce erau în afara orelor de muncă!

Duminică, 8 septembrie,  pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș au dat dovadă din nou de integritate și au arătat întregii țări cât de bine sunt pregătiți.

Conform purtătorului de cuvânt ISU Mureș, Mr. Virag Cristian, și redactorului-șef ZIUA de Constanța, Emilian Andrei, în jurul orei 17.00, pompierii mureșeni Pa. Manoilă Marius din Târgu Mureș, sgm. Aldea Lucian-Bogdan din Sărmașu și pa. Socoleanu Valentin din Reghin au sărit în apă pe plaja Locca din Constanța și au scos doi bărbați, unul de 51 de ani și celălalt de 21 de ani în stare aproape inconștientă. Pa. Apostol Danuț din Sighișoara a sprijinit scoaterea persoanelor din apă.

„Personalul ISU Mureș era pe plajă în timpul liber, iar evenimentul s-a produs după plecarea Salvamarilor”, a precizat Virag Cristian.

Felicitări!

 

Post-ul COSTINEȘTI: Doi bărbați salvați de la înec de pompierii mureșeni în timp ce erau în afara orelor de muncă! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: COSTINEȘTI: Doi bărbați salvați de la înec de pompierii mureșeni în timp ce erau în afara orelor de muncă!

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button