Social

Deschiderea Anului Cercetășesc revine la Târgu Mureș!

După 6 ani de la ultima Deschidere a Anului Cercetășesc regională organizată de Centru Local Târgu Mureș, ștafeta revine la noi în județ. În perioada 4-6 octombrie, mureșenii vor fi gazda noilor și vechilor cercetași care vor lua cu asalt orașul în căutarea aventurii.

Marcarea începutului de activități va avea loc printr-un city quest la care vor participa cercetași din mai multe orașe, printre care Oradea, Cluj, București, Deva și Hunedoara.

„Faimosul Harap-Alb, plecat în căutare de aventură, a ieșit din basmul său. Parcurgând paginile și sărind peste cuvinte, s-a rătăcit printre povești. Acum, el are nevoie de ajutorul vostru ca să se întoarcă la preaiubita lui împărăteasă. Pentru a îl ajuta, trebuie să învățați cum să vă feriți de zmei și vrăjitoare, de Valea Plângerii și multe alte activități cotidiene ale personajelor de basm”, au transmis organizatorii cercetașilor care vor dori să participe.

Mai multe detalii puteți obține pe pagina de Facebook a evenimentului „DAC Regional Tîrgu Mureș”.

Post-ul Deschiderea Anului Cercetășesc revine la Târgu Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Deschiderea Anului Cercetășesc revine la Târgu Mureș!

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button