Din 27 octombrie WizzAir zboară zilnic între Tîrgu-Mureș și Budapesta

din 27 octombrie wizzair zboara zilnic intre tirgu mures si budapesta

Județul Mureș va fi legat din această toamnă, prin curse aeriene zilnice, de Budapesta. Anunțul a fost făcut astăzi într-o conferință de presă comună susținută la Aeroportul de la Vidrasău, de conducerea CJ Mureș și un reprezentant al companiei aeriene Wizz Air, cea care va opera zborurile zilnice pe ruta Tîrgu-Mureș Budapesta. 

„Ziua de astăzi reprezintă cel mai important pas, după redeschiderea Aeroportului Transilvania. Începând din octombrie vom avea curse zilnice către Budapesta și acest lucru reprezintă un beneficiu din punct de vedere turistic și nu numai. Asta pentru că încă de anul ăsta mureșenii vor avea acces, cu o singură escală spre Budapesta, la zboruri către peste 143 de destinații ce pleacă din capitala Ungariei”, a declarat președintele CJ Mureș Péter Ferenc potrivit căruia dezvoltarea Aeroportului va continua „deoarece creșterea numărului de destinații este o prioritate, dar și asigurarea unor condiții la standarde cât mai înalte este la fel de importantă și de aceea vom continua să alocăm fonduri pentru investiții”.

La rândul său, Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat că „Tîrgu-Mureș are o semnificație specială pentru Wizz Air, deoarece este primul oraș din România de unde am operat”.

Zborurile pe ruta Budapesta – Aeroportul „Transilvania-Tîrgu-Mureș” de la Vidrasău vor fi operate începând cu data de 27 octombrie. Pasagerii își pot planifica deja călătoriile prețul biletelor începând de la doar 39 RON / 9,99 EUR.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Din 27 octombrie WizzAir zboară zilnic între Tîrgu-Mureș și Budapesta

Credit autor: Agenda de Mureș.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.