Social

DN 15, inundat la Brâncoveneşti

Drumul Naţional 15 în localitatea Brâncoveneşti şi un drum comunal din satul Dumbrava au fost indundate, miercuri seara, în urma unei ploi torenţiale însoţită de grindină puternică.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a anunţat că echipele Secţiei Mureş intervin pentru eliberarea părţii carosabile de aluviunile aduse de torentul care s-a format pe dealurile din apropierea drumului.

Tot pe DN 15, între Brâncoveneşti şi Morăreni, traficul rutier a fost perturbat pentru scurt timp, din cauza grindinei care a acoperit partea carosabilă.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş a anunţat că intervine la Dumbrava, unde un drum a fost inundat, cu Punctul de lucru Deda şi SVSU Vătava.

La Iara de Mureş a fost inundată o pivniţă şi intervine SVSU Gorneşti, iar la Nadaşa, unde este o pivniţă inundată şi la Petelea unde sunt trei pivniţe inundate, intervine Detaşamentul Reghin.

(www.agerpres.ro)

Post-ul DN 15, inundat la Brâncoveneşti apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DN 15, inundat la Brâncoveneşti

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button