Social

Dosar penal pentru un mureşean care şi-a agresat sora şi concubina

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au fost sesizați marți, 1 octombrie, de către o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Ghindari, cu privire la faptul că fratele acesteia ar fi provocat scandal la domiciliul acesteia.

”În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Ghindari, pe fondul consumului de alcool, şi-a agresat fizic sora, i-a adresat ameninţări, provocând totodată distrugeri în imobilul acesteia. După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere”, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Totodată, ca urmare a cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 30 septembrie 2019, bărbatul ar fi adresat ameninţări şi ar fi agresat-o fizic şi pe concubina acestuia, în vârstă de 27 de ani.

”În cauză a fost de asemenea întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare, iar după evaluarea stării de fapt poliţiştii au emis un alt ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile. În urma administrării probatoriului, la data de 1 octombrie 2019, poliţiştii au dispus faţă de bărbat, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, se mai menționează în comunicat.

(Redacţia)

Post-ul Dosar penal pentru un mureşean care şi-a agresat sora şi concubina apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dosar penal pentru un mureşean care şi-a agresat sora şi concubina

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button