Social

Fermierii români cer ca produsele agroalimentare din Ucraina să fie supuse unor controale sanitar-veterinare în vamă pentru a se verifica respectarea standardelor solicitate producătorilor din Uniunea Europeană.

Alianţa pentru Agricultură şi Cooperare atenţionează că multe dintre aceste mărfuri riscă să pună în pericol sănătatea populaţiei. În plus, importurile masive de astfel de produse cu preţuri scăzute fac concurenţă neloială fermierilor români, care au rămas cu stocuri importante de cereale şi oleaginoase, a explicat, astăzi, la Radio România Actualităţi, directorul executiv al Clubului […] Articolul Fermierii români cer ca produsele agroalimentare din Ucraina să fie supuse unor controale sanitar-veterinare în vamă pentru a se verifica respectarea standardelor solicitate producătorilor din Uniunea Europeană. apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fermierii români cer ca produsele agroalimentare din Ucraina să fie supuse unor controale sanitar-veterinare în vamă pentru a se verifica respectarea standardelor solicitate producătorilor din Uniunea Europeană.

Credit autor: Andrei Borz.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button