Social

FOTO: ”Locatari” noi la Zoo Târgu-Mureș

Cinci animale noi au fost aduse la Grădina Zoologică din Târgu-Mureș luni, 23 septembrie, de la București, de unde au fost confiscate de la o persoană fizică.

Pentru că este cea mai mare grădină zoologică din România și are un număr mare de specii dar și zeci de ani de experiență cu animale și păsări exotice, Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a luat decizia să doneze animalele Grădinii Zoologice din Târgu-Mureș.

”Trei exemplare de macac japonez, toate femele, și două de coati au fost preluate de către angajații Zoo Târgu-Mureș și așezate în spațiile special pregătite. Maimuțele se bucură acum de mediul natural asemănător celui din America de Sud”, se menționează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureș, www.tirgumures.ro.

Potrivit aceleiași surse, coatii au fost așezați separat de cei doi care deja existau la Grădina Zoologică, iar după acomodare, vor fi mutați împreună. Animalele pot fi deja admirate de vizitatorii grădinii.

Grădina Zoologică din Târgu-Mureș se întinde pe o suprafață de 40 de hectare și cuprinde peste 800 de exemplare, unele fiind unicat la noi în țară.

Andreea GONDOR

Post-ul FOTO: ”Locatari” noi la Zoo Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: ”Locatari” noi la Zoo Târgu-Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button