Social

FOTO: Pe urmele Prinţului Charles, în Saschiz (Mureş): “A plecat zâmbind, cu o lingură de lemn…”

Reprezentanţii Fundaţiei Adept Transilvania  au anunţat luni, 3 iunie, pe pagina de Facebook a organizaţiei, că duminică, 2 iunie, sediul ONG-ului din localitatea mureşeană Saschiz a fost vizitat de Prinţul Charles de Wales.

“Vizită de suflet primită ieri la biroul nostru din Saschiz. ASR Charles, Prinț de Wales, a fost întâmpinat de către colegii noștri Ben Mehedin și Diana-Andreea Schuster-Costea cu care a discutat despre cele mai bune metode de conservare a biodiversității extraordinare din Transilvania. Răspunsul a fost cel pe care-l știți deja: reușim doar colaborând cu comunitățile locale și construind proiecte sustenabile de dezvoltare rurală. A plecat zâmbind, cu o lingură de lemn pe care Ben a sculptat cu migală “Soarele rotitor”, simbol al credinței  Din inima Transilvaniei”, se precizează pe pagina de Facebook a Fundaţiei Adept Transilvania din Saschiz.

(Redacţia)

Post-ul FOTO: Pe urmele Prinţului Charles, în Saschiz (Mureş): “A plecat zâmbind, cu o lingură de lemn…” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Pe urmele Prinţului Charles, în Saschiz (Mureş): “A plecat zâmbind, cu o lingură de lemn…”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button