Social

Harghita: Peste 100 de bancnote contrafăcute, descoperite şi scoase din circulaţie de poliţişti

Peste 100 de bancnote contrafăcute în euro şi dolari au fost descoperite şi scoase din circulaţie de poliţiştii harghiteni, în urma unei percheziţii domiciliare desfăşurată la Odorheiu Secuiesc. Un bărbat a fost reţinut în acest caz.

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, cu sprijinul IPJ Harghita, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, au efectuat ieri mai multe investigaţii pe linie de falsificare de monede, dar şi o percheziţie domiciliară, în municipiul Odorheiu Secuiesc, în urma căreia au fost descoperite şi scoase din circulaţie 116 bancnote contrafăcute.

Cercetările efectuate arată că, în cursul lunii mai 2019, un bărbat de 46 de ani din Odorheiu Secuiesc ar fi comandat, de pe un site, mai multe astfel de bancnote pe care, ulterior, le-ar fi oferit altor persoane.
Bărbatul de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentat Judecătoriei Odorheiu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de falsificare de monede, punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

The post Harghita: Peste 100 de bancnote contrafăcute, descoperite şi scoase din circulaţie de poliţişti appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Harghita: Peste 100 de bancnote contrafăcute, descoperite şi scoase din circulaţie de poliţişti

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button