„Împreună pentru o comunitate mai sigură!” la Cristeşti

„impreuna-pentru-o-comunitate-mai-sigura!”-la-cristesti

În perioada aprilie-iunie 2019, Poliţia mureşeană,  prin intermediul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, derulează Campania „Împreună pentru o comunitate mai sigură!”. Demersul preventiv aparţine Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii în parteneriat cu OMV Petrom S.A.

Activităţile din cadrul campaniei vizează reducerea riscului de victimizare a categoriilor de persoane vulnerabile, pentru segmentele infracţionale care se manifestă cu precădere în zonele rurale.

În acest sens, vineri, 17 mai a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, alături de Micii Poliţişti, au derulat mai multe activităţi de informare în localitatea Cristeşti!

Poliţiştii de prevenire au prezentat scopul şi direcţiile de acţiune ale campaniei, iar Micii Poliţişti, au distribuit fluturaşi cu recomandări preventive cetăţenilor din localitate!

Fiecare putem face un gest în vederea creşterii gradului de siguranţă comunitară!

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

Post-ul „Împreună pentru o comunitate mai sigură!” la Cristeşti apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Împreună pentru o comunitate mai sigură!” la Cristeşti

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.