Încă o femeie din Mureş agresată de concubin!

inca o femeie din mures agresata de concubin

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Miercurea Nirajului, față de un bărbat în vârstă de 36 de ani.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sâmbătă, 15 iunie, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Miercurea Nirajului au fost sesizați de către o femeie din localitate despre faptul că concubinul acesteia a agresat-o fizic şi ameninţat-o cu acte de violenţă.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 14 iunie, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în locuința comună din localitatea Miercurea Nirajului, un bărbat, de 36 de ani, a adresat ameninţări concubinei acestuia, în vârstă de 42 de ani şi totodată a agresat-o fizic atât pe aceasta, cât şi pe fiul lor minor. După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Încă o femeie din Mureş agresată de concubin! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Încă o femeie din Mureş agresată de concubin!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.