Social

Încep înscrierile la cursurile Palatului Copiilor din Târgu Mureș

Copiii însoțiți de părinți sunt așteptați, până în 30 septembrie, pentru a se înscrie la unul din cele 25 de cursuri disponibile, de la dans la robotică, la teatru, carting, chitară, judo și multe altele.

Directorul Palatului Copiilor, Iolanda Cătinean, a precizat pentru Radio Tg.Mureș că aceste cursuri sunt gratuite, fără costuri suplimentare pentru părinți:

Cele mai căutate cursuri sunt cele care fac parte din domeniul artistic, muzica, chitara, dansurile, în general. Teatrul este căutat, cartingul, tenisul de masă, gimnastica ritmică. Este un număr limitat de locuri noi, în general, îi primim pe toți cei care se înscriu și care îndeplinesc condițiile de înscriere, vârsta pentru fiecare cerc.

Iolanda Cătinean spune că cei care urmează aceste cursuri acumulează mai multe cunoștințe și își petrec timpul liber într-un mod constructiv.

Noi venim în completarea programei școlare, cel puțin la cercurile care au legătură cu programa școlară, cum ar fi cultura și civilizația engleză sau cultura și civilizația germană. Pe de altă parte, dacă vorbim de teatru, înseamnă că îi încurajăm să citească și au tangență cu literatura, dezvoltă aptitudini la celelalte domenii, artistice și sportive. Copiii își petrec timpul liber într-un mod constructiv.

Deschiderea cursurilor va avea loc în 30 septembrie.

Raluca Creț

The post Încep înscrierile la cursurile Palatului Copiilor din Târgu Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Încep înscrierile la cursurile Palatului Copiilor din Târgu Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button