Social

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş își schimbă sediul din noiembrie

Vineri, 12 iulie, colonelul Călin Handrea, inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a invitat, alături de Ovidiu Maior, purtătorul de cuvânt Azomureș, presa pentru a prezenta rezultatele garnizoanei în primele 6 luni ale anului 2019.

Pe lângă raportul de activitate,  s-a discutat mutarea celor de la ISU Mureș. Mutarea la noul sediu va avea loc prin luna noiembrie la noul punct de la Internatul de la fostul Liceu de Chimie, clădirea principală intrând într-o renovare totală care va dura aproximativ 1,5-2 ani. Pentru acest proiect investiția se va ridica undeva la aproximativ 11 milioane de lei.

Spațiul actual este prea mic pentru personalul propriu, iar podul actual va fi transformat într-o mansardă. Se va crea și un Centru de Formare de Formatori pe Descarcerare și Prim-ajutor la 112, într-o clădire nou construită pentru ei și cei de la Salvamont, fiind singurul centru de acest tip din țară.

Planurile de extindere nu se opresc aici. O viitoare posibilă investiție o reprezintă Centrul de Pregătire de la Gornești pe terenul predat de Consiliul Județean (fosta Unitate Militară) unde costul pentru renovare și construire s-ar putea ridica la suma de 12 milioane de euro.

Post-ul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş își schimbă sediul din noiembrie apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş își schimbă sediul din noiembrie

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button