Social

Invitație la Dino Parc Râșnov

În weekend-ul prelungit 15 – 17 iunie Dino Parc aniversează 4 ani de existență, cu concerte, spectacole de teatru și activități surpriză pentru copii.

Managerul parcului, Adrian Apostu, spune că una dintre atracții este cea a dinozaurilor care au trăit pe teritoriul României, printre ei cel mai mare animal care a zburat vreodată pe Terra:

Principalele noutăți țin de dinozaurii din Țara Hațegului, intrarea acolo se face printr-o peșteră interactivă, unde prin ferestre se poate observa viața așa cum a fost demult. Avem poate principala atracție, Seismosaurus, cel mai mare dinozaur reprodus vreodată, în mărime naturală de aproape 50 de metri lungime. Avem un Sound-box, o cameră cu sunete de dinozauri și de animale contemporane în care copiii pot afla cum sunt acele sunete, și avem, în premieră în România, un cinema 360 de grade.

Alte atracții ale parcului sunt expoziția de pui de dinozaur, peștera cu fosile preistorice și Arca Dinozaurilor cu trasee interactive pentru copii.

Anul acesta, Dino Parc Râșnov și-a dublat suprafața, la peste 3 hectare, are aproape de 100 de dinozauri ca exponate și a depășit 1.500.000 de vizitatori în patru ani de activitate.

Valeriu Russu

The post Invitație la Dino Parc Râșnov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Invitație la Dino Parc Râșnov

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button