Luni începe prima serie a taberelor de vară “Robinson Island”, organizate la Centrul Educațional “Robinson@

luni incepe prima serie a taberelor de vara robinson island organizate la centrul educational robinson

Taberele sunt organizate în module săptămânale, cu program de luni până vineri. În zilele de luni, marți, miercuri și joi, programele se desfășoară  în campusul Robinson (pe E 60, vis a vis de Aliat și Fan Curier), iar vinerea se organizează o excursie la un obiectiv turistic important din județul Mureș.

Programul taberelor de vară combină activitățile educaționale cu cele de relaxare.

“Ora de comunicare: Învățăm bazele fotografiei și ale televiziunii, în muncă de echipă și pe bază de proiecte. Fotografiem, filmăm, edităm, montăm, prezentăm live. Pe scurt, devenim vedete. Și ca să fim și aplaudați, învățăm bazele vorbitului în public și tehnici secrete pentru o dicție perfectă.

Explore the unknown: În fiecare zi, stăm muuuult în aer liber. Lucrăm în straturile grădinii noastre educaționale, avem grijă de hotelul de insecte și ne facem de cap în bucătăria de noroi din curte. Mergem în pădurea de lângă Insula Robinson și facem picnic în natură.

Descoperiți-vă! Avem lecții practice de cooking, dar ne și bucurăm de celebrele Jocuri ale lui Robinson.

Get energized! Zumba kids, street dance, arte marțiale și aerobic ne așteaptă pentru un strop de energie, în fiecare zi, spre după amiază.

Hămăceală! Încheiem fiecare zi cu relaxare în hamacele noastre, în care facem un club de lectură și o oră de poveste.În limba engleză!”

Costul total al unui program de o săptămână este de 400 de lei, cu toate activitățile incluse. Prețul cuprinde, de asemenea, micul dejun, prânzul și două gustări, precum și excursia organizată în fiecare zi de vineri.

Înscrieri se pot face pe adresa de email contact@erobinson.ro sau la numărul de telefon 0787.747.207.

(Echipa Robinson Mureş)

 

Post-ul Luni începe prima serie a taberelor de vară “Robinson Island”, organizate la Centrul Educațional “Robinson@ apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Luni începe prima serie a taberelor de vară “Robinson Island”, organizate la Centrul Educațional “Robinson@

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.