Social

Mâine: De vorbă despre comerțul echitabil și traiul durabil la Târgu Mureș

Asociația Mai Bine din Iași organizează la Târgu Mureș miercuri, 11 septembrie, atelierul participativ „Comerțul echitabil și Traiul durabil”, un prilej de a interacționa cu cei din jurul tău și de a reflecta la cum poți integra practicile unui stil de viață armonios, echitabil și durabil în viața personală, alături de cei din tribul tău.

Pe parcursul atelierului, facilitatorii vor aborda cele trei dimensiuni ale dezvoltării durabile – natura, societatea și economia, cu scopul de a identifica soluțiile pe care oricine le poate aplica în comunitățile din care facem parte, raportate la problemele globale cu care ne confruntăm.

„Comerțul Echitabil și Traiul Durabil” face parte din proiectul Trade Fair, Live Fair, care este implementat în România de Asociația C.R.I.E.S. – Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, din Timișoara, în parteneriat cu asociația Mai Bine, din Iași. Proiectul este co-finanțat de Uniunea Europeană.

Dacă vei participa la atelier, vei primi în mod gratuit îndrumarul de ecologie umană „Trăiește mai bine”, ediția a II-a, tipărit anul acesta la Editura Seneca Lucius Annaeus și scris de Anca Elena Gheorghică, unul dintre cei doi facilitatori ai acestei sesiuni participative și un kit cu semințe de legume și flori din partea FLORA – Biblioteca de semințe, numai bune de pornit o mică grădină.

Atelierul este realizat cu sprijinul Asociației Sănătate Urbană – Urban Health by ClaIre și va avea loc la Muzeul de Arheologie și Istorie din incinta Cetății Medievale din Târgu Mureș. Evenimentul se va desfășura între orele 09.00 și 13.00, iar participarea este gratuită. Vă puteți înscrie aici.

Post-ul Mâine: De vorbă despre comerțul echitabil și traiul durabil la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mâine: De vorbă despre comerțul echitabil și traiul durabil la Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button