Social

MApN caută rezerviști voluntari

Ministerul Apărării Naţionale a prelungit, până la data de 27 septembrie, campania de recrutare şi selecţie pentru cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă.
Posturile de ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri sunt disponibile în unităţi militare din judeţele Bacău, Bihor, Brăila, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Ilfov, Tulcea şi din municipiul Bucureşti.
Reprezentantul Centrului Militar Zonal Brașov, Lt. Col. Adrian Florea:

Cei care sunt admiși și repartizați pe unul din posturile pentru care se organizează această etapă de recrutare și selecție vor parcurge un modul de pregătire, perioadă în care vor fi remunerați cu solda corespunzătoare funcției pe care sunt repartizați iar, pe parcursul desfășurării contractului cu Ministerul Apărării Naționale, ei vor fi retribuiți cu 10% din cuantumul soldei pe care sunt încadrați la momentul respectiv. Din punct de vedere al activităților pe care trebuie să le desfășoare, ei trebuie să facă un stagiu de 2 săptămâni într-un an la unitatea militară la care sunt repartizați, cu care a semnat contractul, sau ori de câte ori vor fi chemați de această instituție.

Pentru înscriere, cetăţenii se pot prezenta, atât la sediul Centrului Militar Zonal Brașov, cât şi la oricare alt centru militar zonal/judeţean sau de sector, în situaţia în care locul de muncă sau reşedinţa temporară diferă de localitatea de domiciliu.

Raluca Creț

The post MApN caută rezerviști voluntari appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MApN caută rezerviști voluntari

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button