Social

Mureșean reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au fost sesizați vineri, 13 septembrie, în jurul orei 17.00, de către o femeie în vârstă de 28 de ani, despre faptul că un bărbat de 48 de ani, soţul acesteia, a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis împotriva sa în urmă cu două zile şi a ameninţat-o cu acte de violenţă.
Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în data de 11 septembrie polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au emis un ordin de protective provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva unui bărbat, de 48 de ani, din comuna Sângeorgiu de Mureş, prin care acesta a fost evacuat din imobilul situat în aceeaşi localitate, în care locuia împreună cu soţia sa, în vârstă de 28 de ani şi cu fiica lor minoră, deoarece în data de 10 septembrie, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii şi-a ameninţat şi agresat fizic soţia.
”Întrucât în urma verificărilor s-a stabilit că la data de 13 septembrie, în jurul orei 14.00, bărbatul de 48 de ani a încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa, apropiindu-se la mai puţin de 5 metri de soţia sa şi adresându-i ameninţări acesteia, poliţiştii au dispus faţă de bărbat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie de către persoana împotriva căreia a fost emis”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Mureșean reținut pentru încălcarea ordinului de protecție apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșean reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button