Social

Mureşu’ #citeşte cu JCI EduClub

JCI Târgu-Mureș prin proiectul EduClub, în parteneriat cu American Corner Târgu-Mureş şi Biblioteca Judeţeană Mureş, organizează joi, 18 iulie, începând cu ora 17:30 evenimentul intitulat „Mureşu’ #citeşte” care îşi propune să promoveze şi să încurajeze lectura în rândul târgumureşenilor.

Provocarea este lansată tuturor membrilor comunităţii, de la mic la mare, indiferent de vârstă, provenienţă, apartenenţă, statut profesional ori social şi de limba vorbită sau citită. Astfel, toţi cei care îşi doresc să împărtăşească celorlalţi participanţi un fragment dintr-o carte considerată demnă de citit în public, sunt invitaţi să se alăture pentru 3-5 minute de lectură din cartea adusă de acasă. Cei care doresc să citească în orice altă limbă decât limba română sunt rugaţi să pregătească şi o traducere a fragmentului ales spre a fi lecturat.

Evenimentul se va desfăşura în aer liber în două locaţii centrale, respectiv Piaţa Teatrului şi Cetatea Medievală. În cea de-a doua parte a evenimentului, cea desfăşurată în cetate, participanţii vor avea posibilitatea de a câştiga trei premii surpriză, în urma unei „Vânători de comori”. Mai multe informaţii pe pagina de facebook a evenimentului.

Post-ul Mureşu’ #citeşte cu JCI EduClub apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureşu’ #citeşte cu JCI EduClub

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button