”Noapte de vis” la Zoo Târgu Mureș

noapte de vis la zoo targu mures

În data de 7 iunie, de la ora 18,00, copiii cu dizabilități și familiile lor sunt așteptați de Zoo Târgu Mureș la un program special pregătit de angajații unității.
Sunt așteptate peste 150 de persoane, iar copiilor le vor fi prezentate în detaliu animalele de la zoo și, în măsura posibilităților, vor putea interacționa cu ele.
Biologul grădinii zoologice, Halmagyi Ildiko, a precizat că noaptea va aduce surprize atât pentru vizitatorii grădinii zoologice, cât și pentru ”rezidenții” acesteia:

Vom merge la diferite specii de animale, unde pregătim bunătăți și surprize cu ajutorul îngrijitorilor și participanții primesc, în fiecare an, surprize. Pentru anul acesta așteptăm niște creații din partea persoanelor cu dizabilități, care vor fi afișate într-o expoziție aici, în incinta grădinii.

Halmagyi Ildiko a arătat că acest eveniment este și o bună ocazie pentru părinți de a interacționa și a găsi soluții la problemele comune:

În acest an organizăm pentru a patra oară ”Noaptea de vis la zoo”. Beneficiarii programului vin întotdeauna cu mare entuziasm și chiar din partea părinților avem aprecieri, care spun că este o idee foarte bună. Aici, într-o situație deosebită, se întâlnesc aceste persoane, părinții copiilor cu dizabilități și pot vorbi despre experiențe, despre greutățile și posibilitățile lor.

“Dreamnight at Zoo” este un proiect international, conceput de Grădina Zoologică Rotterdam, în anul 1996.
În acest an, aproape 300 de grădini zoologice din toată lumea vor avea, în 7 iunie, programe similare, construite pe aceeași temă.

Raluca Creț

The post ”Noapte de vis” la Zoo Târgu Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ”Noapte de vis” la Zoo Târgu Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.