O bătrână din Harghita care a pierdut un portofel cu bani, identificată de poliţişti cu ajutorul unui tort de cofetărie

o batrana din harghita care a pierdut un portofel cu bani identificata de politisti cu ajutorul unui tort de cofetarie

O bătrână de aproape 80 de ani, din Băile Tuşnad, care a pierdut un portofel cu bani când se întorcea de la biserică, a fost identificată de poliţişti cu ajutorul unui bon fiscal pentru un tort şi nişte prăjituri, femeia primind înapoi portmoneul în mai puţin de trei ore.

Biroul de presă al IPJ Harghita a informat că un bărbat din Sfântu Gheorghe s-a prezentat ieri la sediul Poliţiei staţiunii Băile Tuşnad cu un portofel, despre care a declarat că l-a găsit în parcarea unui magazin din localitate.
În portmoneu se găseau 1.554 lei şi un bon fiscal, emis în urmă cu aproximativ 2 săptămâni de o cofetărie din localitate, pentru cumpărarea unui tort şi a unor prăjituri.

Întrucât nu aveau niciun fel de indiciu despre proprietarul portmoneului, oamenii legii au iniţiat cercetări şi investigaţii la unitatea de alimentaţie publică în cauză, acestea fiind aprofundate şi extinse în localităţile învecinate.

În mai puţin de trei ore, poliţiştii au aflat că ‘sărbătoritul’ fusese un bătrânel din comuna Tuşnad, tortul fiind cumpărat cu prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani, iar portofelul aparţine soţiei acestuia, care a fost la biserică, iar apoi a trecut pe la magazin, unde se pare că i-a căzut portofelul.

Prejudiciul a fost astfel recuperat şi restituit părţii vătămate, bătrânica afirmând că nici nu avusese curaj să-i spună soţului despre pierderea suferită şi cu atât mai puţin să spere că-şi va recupera paguba, a precizat biroul de presă al IPJ Harghita.

The post O bătrână din Harghita care a pierdut un portofel cu bani, identificată de poliţişti cu ajutorul unui tort de cofetărie appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O bătrână din Harghita care a pierdut un portofel cu bani, identificată de poliţişti cu ajutorul unui tort de cofetărie

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.