Social

Pagubele dintr-un furt auto depășesc ca valoare un sistem de alarmă

Proiectul IPJ Mureș de prevenire a furtului din automobile „Asigurati-vă o zi frumoasă” a început astăzi și va continua până la sfârșitul lunii august.
În cadrul campaniei polițiștii vor oferi sfaturi preventive sub forma unor pliante, care vor fi plasate pe parbrizele mașinilor ce au bunuri înauntru.

Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt a poliției mureșene, ne oferă sfaturi de prevenire a furtului din mașini:

Recomandam cetățenilor să nu lase in autoturisme bagaje sau genți chiar dacă nu conțin bunuri de valoare deoarece acestea pot atrage atenția hotilor care nu stiu ce e înauntrul lor. Totodata să nu lase alte bunuri respectiv gps-uri telefoane mobile, laptopuri, camere video, documente sau bani in autoturism chiar și atunci când părăsesc autoturismul pentru puțin timp. Nu lăsați cheile în contact, închideți complet geamurile în momentul în care părăsiți autoturismul și totodată asigurați autoturismul chiar daca lipsiti din el doar câteva minute.

Polițiștii mai recomandă montarea unui sistem de alarmă întrucât, de multe ori costul acestuia este mai mic decât costul pagubelor produse de hoți.

Vlad Todoran

The post Pagubele dintr-un furt auto depășesc ca valoare un sistem de alarmă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pagubele dintr-un furt auto depășesc ca valoare un sistem de alarmă

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button