Social

Papa Francisc pleacă de la Iaşi, oraş în care a vizitat Catedrala romano-catolică ‘Sfânta Maria Regină’ şi a avut o întâlnire mariană cu tinerii şi cu familiile în Piaţa Palatului Culturii

Papa Francisc pleacă de la Iaşi, oraş în care a vizitat Catedrala romano-catolică ‘Sfânta Maria Regină’ şi a avut o întâlnire mariană cu tinerii şi cu familiile în Piaţa Palatului Culturii, fiind întâmpinat de peste 100.000 de oameni.

La plecare, Suveranul Pontif a salutat din nou mulţimea din papamobil, la fel ca la sosirea în piaţă, fiind ovaţionat şi aplaudat de cei prezenţi, iar ulterior a urcat într-un autoturism Dacia Logan care îl va transporta la aeroport.

Papa Francisc se va deplasa cu avionul de la Iaşi la Bucureşti, unde îşi va petrece noaptea.

The post Papa Francisc pleacă de la Iaşi, oraş în care a vizitat Catedrala romano-catolică ‘Sfânta Maria Regină’ şi a avut o întâlnire mariană cu tinerii şi cu familiile în Piaţa Palatului Culturii appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Papa Francisc pleacă de la Iaşi, oraş în care a vizitat Catedrala romano-catolică ‘Sfânta Maria Regină’ şi a avut o întâlnire mariană cu tinerii şi cu familiile în Piaţa Palatului Culturii

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button