Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni comise în zona Valea Uzului

perchezitii la persoane banuite de infractiuni comise in zona valea uzului

Poliţiştii din Bacău, cu sprijinul celor din Harghita efectuează cinci percheziţii domiciliare la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt, comise în zona Valea Uzului.
De asemenea, poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere, bănuiţii fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.
Reprezentanţii instituţiei au anunţat, săptămâna trecută, că au demarat cercetări, după ce mai multe cruci ale eroilor români din Cimitirul Internaţional al Eroilor Valea Uzului din Dărmăneşti au fost acoperite cu saci din material plastic, sub pretextul că ar fi amplasate ilegal.
Ulterior, în zona Cimitirului Internaţional al Eroilor din Valea Uzului au avut loc o serie de incidente, activişti români susţinând că au fost agresaţi.

The post Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni comise în zona Valea Uzului appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni comise în zona Valea Uzului

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.