Peste 450 de locuri de muncă vacante în județul Mureș!

peste 450 de locuri de munca vacante in judetul mures

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureș, sunt disponibile 467 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitori necalificați în industria confecțiilor (65), muncitori necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide (54), ucenici (30), confecţioneri asamblori articole textile (20), șoferi de autoturisme și camionete (18), lucrători comerciali (18), controlori calitate (12), vânzători (11), asistenți medicali generaliști (10), mecanici auto (7),  bucătari (6), ambalatori manuali (6).

Din cele  467 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, 13 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (administrator de rețea de calculatoare, analist servicii client, consilier juridic, inginer automatist, inspector tehnic, laborant determinări fizico-mecanice, proiectant inginer mecanic, secretară, șef schimb, tehnician dentar), 187 sunt pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, acestea pot fi vizualizate pe pagina de internet a AJOFM Mureș, la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante sau la sediul instituției.

Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, informațiile prezentate reflectând situația existentă la ora 7.00 AM.

(Comunicat de presă, AJOFM Mureş)

 

Post-ul Peste 450 de locuri de muncă vacante în județul Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste 450 de locuri de muncă vacante în județul Mureș!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.