Poliţia Mureş la raport: peste 100 de amenzi aplicate într-o singură zi!

politia mures la raport peste 100 de amenzi aplicate intr o singura zi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş au fost angrenați luni, 26 august, în activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică intervenind la 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

„În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. S-a intervenit la 100 de evenimente, dintre care 92 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 23 de infracţiuni, 4 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive, fiind depistată o persoană urmărită la nivel naţional. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.165 de lei”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

 

 

 

 

 

Post-ul Poliţia Mureş la raport: peste 100 de amenzi aplicate într-o singură zi! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Poliţia Mureş la raport: peste 100 de amenzi aplicate într-o singură zi!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.