Poliţia Mureş la raport: peste 200 de amenzi aplicate în 48 de ore!

politia mures la raport peste 200 de amenzi aplicate in 48 de ore

În perioada 19-21 iunie, poliţiştii mureşeni au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, intervenind la 87 de evenimente, dintre care 78 au fost sesizate prin 112.

„În urma activităților, au fost constatate 43 de infracţiuni, 3 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 229 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 112.000 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic. Astfel, au fost reținute 16 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Poliţia Mureş la raport: peste 200 de amenzi aplicate în 48 de ore! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Poliţia Mureş la raport: peste 200 de amenzi aplicate în 48 de ore!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.