Social

Poliţia Mureş la raport: Peste 500 de vitezomani sancţionaţi în trei zile!

Timp de trei zile, în perioada 28-30 iunie, la nivelului județului Mureş, polițiștii rutieri au acționat zilnic, folosind echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAMradare, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Pe lângă acestea, s-au utilizat și aparatele etilotest pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

„În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au fost prezenți zilnic și au acționat pe drumurile naționale și județene din Mureş pentru siguranța participanților la traficul rutier și aplicarea măsurilor legale în cazul celor care nu respectă legislația din domeniu. Cu această ocazie, aceştia au oprit în trafic și controlat peste 680 de vehicule și au aplicat 596 de sancțiuni contravenționale, dintre care 507 pentru încălcarea regimului legal de viteză”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 24 de permise de conducere, în cazul conducătorilor auto care au depășit viteza legal admisă cu mai mult de 50 km/h, fiind constatate trei infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice.

(Redacţia)

Post-ul Poliţia Mureş la raport: Peste 500 de vitezomani sancţionaţi în trei zile! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Poliţia Mureş la raport: Peste 500 de vitezomani sancţionaţi în trei zile!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button