Social

Pompierii au intervenit toată noaptea pentru a înlătura efectele vijeliilor

Apele revărsate au inundat drumuri şi gospodării, mai ales în Timiş, Arad, Bacău, Neamţ şi Mehedinţi. În judeţul Mehedinţi, câteva zeci de persoane au fost evacuate în timpul nopţii, iar autorităţile urmează să evalueze pagubele.
Patru localităţi din judeţul Bacău nu au energie electrică, fiind afectaţi 5.300 de consumatori. Echipele sunt pe teren, pentru a remedia defecţiunile.
În Harghita, viiturile au distrus trei case în satele Valea Rece şi Sândominic, alte câteva zeci fiind avariate. Zeci de anexe, grădini şi drumuri au fost acoperite de ape. Echipele Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă sunt mobilizate în continuare, pentru că vremea rămâne instabilă, iar debitele râurilor ar putea să crească din nou în următoarele ore.
De altfel, hidrologii au emis, în această dimineaţă, un cod roşu de inundaţii, valabil până la prânz pe râurile din bazinul hidrografic Bega.

The post Pompierii au intervenit toată noaptea pentru a înlătura efectele vijeliilor appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pompierii au intervenit toată noaptea pentru a înlătura efectele vijeliilor

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button