Pompierii voluntari din Harghita se întrec în faza județeană a concursurilor profesionale

pompierii voluntari din harghita se intrec in faza judeteana a concursurilor profesionale

Ultima etapă se va desfășura mâine, de la ora 10, la Sâncrăieni.
Astăzi are loc ultima fază zonală, în urma căreia se va decide cel de-al treilea serviciu din județ care va intra în competiție alături de cele din Sărmaș și Vlăhița. Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita, Alina Ciobotariu:

După desfăşurarea a trei etape zonale ale concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din judeţul Harghita, câştigătoarele acestor faze zonale se vor întrece, mâine, în cadrul etapei județene a acestei competiţii.
Pompierii civili din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență sunt partenerii noștri pe plan local, cei care asigură prima intervenție în foarte multe situații limită, acționând atât în cooperare cu serviciile profesioniste, dar și individual, pentru salvarea vieților și a bunurilor materiale.

Pompierii civile trebuie să își arate îndemânarea la cele trei probe ale concursurlui: ștafeta 4x 100 metri, pista cu obstacole și realizarea dipozitivului de intervenție. Echipa câștigătoare va reprezenta judeșul Harghita la faza interjudețeană a competiției.

The post Pompierii voluntari din Harghita se întrec în faza județeană a concursurilor profesionale appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pompierii voluntari din Harghita se întrec în faza județeană a concursurilor profesionale

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.